Dr. Coleman Kraff

G. Kraff predani je zagovornik napretka novih tehnologija u području oftalmologije, koji je pomogao u promociji laserske korekcije vida. Aktivno sudjeluje u istraživačkim projektima koji se bave laserskom korekcijom vida te je u veljači 1991. godine, kao član američkog tima kliničkog ispitivanja američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) koje se odvija u pet centara, uspješno izveo prve zahvate ekscimer laserom u širem gradskom području Chicaga upotrebljavajući VISX Excimer Laser.

G. Kraff i Kraff Eye Institute posvetili su se specijalizaciji u laserskoj korekciji vida i dalje su vodeći istraživački centar u Sjedinjenim Američkim Državama za sva klinička ispitivanja FDA-e u vezi s VISX LASIK. Oni su izveli prve LASIK operacije dalekovidnosti i Wavefront custom zahvate.

Aktivan je predavač i podučava liječnike širom svijeta te je jedan od triju glavnih instruktora u ekscimer laseru za liječnike u Sjedinjenim Američkim Državama. Vodi katedru na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Northwestern (Northwestern University Medical School) i član je edukacijskog liječničkog osoblja bolnice Northwestern Memorial. Autor je brojnih akademskih radova i publikacija te je vrlo tražen kao stručni i znanstveni predavač širom svijeta.

Njegova predanost struci i pacijentima očituje se u njegovom ogromnom iskustvu i sudjelovanju na seminarima i konferencijama u svojstvu predavača i delegata.

Članstvo u stručnim u druženjima

  • American Academy of Ophthalmology (AAO) –akademik
  • American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS) – član
  • International Society of Refractive Surgery (ISRS) – član
  • American Medical Association (AMA) – član
  • Chicago Ophthalmologic Society (COS) – član
  • Chicago Medical Society (CMS) – član