Rezervirajte termin za pregled

Prijavite se na predavanje

Prijavite se na predavanje

Željeli bismo koristiti vaše podatke kako bismo vam mogli slati obavijesti i promotivne ponude o našim proizvodima i uslugama. Podijelit ćemo ih s našim pružateljem usluga isključivo u tu svrhu. Politika privatnosti

Razmišljali ste o laserskoj korekciji vida, imate tisuću pitanja a ne znate kome se obratiti? Osjećate da vam je vid odjednom mutan, sumnjate na očnu mrenu? Kako izgleda zahvat, koliko traje oporavak?

Optical Express vam nudi odgovore na sva pitanja u u utorak 29.11.2022.u 18:00 sati u hotelu Osijek  na besplatnom predavanju. Predavanje će održati Nikolina Zrakić dr.med. FEBO, jedna od brojnih vrhunskih stručnjaka Poliklinike Optical Express iz Zagreba.

Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2014. godine, a po završetku studija radila je u Zavodu za hitnu medicinu nakon čega je specijalizirala u Klinici za oftalmologiju i optometriju Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu, gdje je stekla naslov europski priznatog specijalista oftalmologije i optometrije (FEBO).

Predavanje je otvorenog karaktera što znači da mu mogu pristupiti svi zainteresirani, a definitivno je jedan od razlog zašto biste odgovore na sva pitanja koja vas o toj temi muče trebali potražiti upravo kod stručnjaka iz Optical Expressa činjenica da je riječ o klinici koja već više od 30 godina brine o zdravlju milijuna pacijenata diljem Europe.

Nakon predavanja dr. Nikolina Zrakić će  odgovarati na pitanja zainteresiranih sudionika. Iskoristite priliku i posjetite hotel Osijek 29. studenog u 18 sati te se informirajte o zahvatu koji vam može promijeniti svakodevnicu jer preko očiju primamo većinu informacija, a vid nam ujedno i pomaže u stvaranju uspomena što je jedna od rijetkih životnih stvari koja nema cijenu.