Povratak na novosti / članke

Iskoristite 50% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije do kraja lipnja!

Iskoristite 50% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije do kraja lipnja!

Iskoristite popust na pregled za lasersko skidanje dioptrije i uštedite 375 kuna!

Odluka na zahvat laserskog skidanja dioptrije nije mala stvar, a kako biste bili sigurni je li ovaj zahvat pravi za vas, potrebno je obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije. Mi u poliklinici Optical Express razumijemo vašu znatiželju oko zahvata i zato do kraja lipnja možete obaviti pregled u pola cijene.

Zašto je pregled za lasersko skidanje dioptrije važan?

Nakon detaljnog pregleda za lasersko skidanje dioptrije, slijede konzultacije s našim stručnjacima. Pregled s konzultacijama traje u prosjeku 90 minuta i na konzultacijama ćemo vam objasniti sve vezano za zahvat kao i koja bi metoda bila najbolje rješenje za vaše oči. Prijavite se na pregled, saznajte jeste li kandidat za zahvat te pitajte naše oftalmologe sve što vas zanima vezano za lasersko skidanje dioptrije

Što morate znati o laserskom skidanju dioptrije?

  1. Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigira kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.
  2. Laserska korekcija vida je bezbolna.
  3. Laserska korekcija vida traje samo desetak minuta.
  4. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
  5. Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće obavlja dvjema metodama - PRK ili LASIK.

 U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time se dobiva precizniji postupak i u konačnici bolja kvalitetu vida.

Zašto je iDesign dobar odabir?

iDesign tehnologija omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan za samo vaše oko.

Sve iDesign metode laserske korekcije vida:

- LASIK iDesign

- PRK iDesign

- IntraLase LASIK iDesign

 Optical Express je vodeća  europska grupacija za lasersku korekciju vida  s više od 2.500.000 milijuna zahvata.  Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.

Zagrebačka poliklinika jedina na ovim područjima raspolaže vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO za svoje astronaute i pilote. iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.

 Saznajte sve što ste ikad željeli znati o rješavanju problema s dioptrijom i pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o laserskom skidanju dioptrije. Na pitanja odgovaraju stručnjaci Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić.

 Naručite se na PREGLED kod naših stručnjaka s povjerenjem.