Laserska korekcija vida

Jeste li ikada razmišljali o laserskoj korekciji vida? Zamislite život bez naočala i kontaktnih leća. Milijuni ljudi širom svijeta već su iskusili pogodnosti tog postupka koji će Vam promijeniti život. Želimo Vas podrobnije upoznati s laserskom korekcijom vida. Pružit ćemo Vam potrebne informacije, savjetovat ćemo Vas koja je metoda laserske korekcije vida za Vas najprikladnija.

Optical Express je jedan od vodećih tehnoloških inovatora u svijetu, s klinikama diljem Europe. Zahvaljujući stalnim ulaganjima u najsloženiju tehnologiju laserske korekcije vida, i nastojanju da se pacijentu osigura najviša moguća razina skrbi, VisuMed, kao član Optical Express grupe, je i dalje vodeći u pružanju vrhunske usluge na području laserske korekcije vida. Imate samo jedan par očiju pa Vas nitko ne treba podsjećati na važnost odluke da se podvrgnete laserskoj korekciji vida. S Optical Expressom možete biti mirni, znajući da ste korekciju vida povjerili najboljima u svijetu.

Kirurzi Optical Express grupe vodeći su u kliničkim postignućima i tehnikama u industriji refraktivne laserske kirurgije oka. Dosad su izveli više od 2.000.000 zahvata laserske korekcije vida . Zahvaljujući našem golemom iskustvu na tom području, temeljitosti naših pregleda i prvorazrednoj, personaliziranoj skrbi, naši pacijenti mogu biti sigurni da ćemo se svakome od njih posvetiti osobno, s pozornošću i bez žurbe. Time se osigurava najbolji mogući ishod laserske korekcije vida.

Što je laserska korekcija vida?

Laserska korekcija vida (lasersko skidanje dioptrije) postupak je kojim se poboljšava vaš vid te vas oslobađa dioptrijskih naočala i/ili kontaktnih leća.

Saznajte više

Jeste li kandidat za zahvat

Vaše su oči jedinstvene kao i vi sami. Zbog toga je potrebno provjeriti jeste li vi dobar kandidat za lasersku korekciju na konzultacijama.

Saznajte više

Dostupne metode

U Optical Expressu lasersku korekciju vida izvodimo dvjema metodama: LASIK i PRK, ovisno o vašem zdravstvenom stanju i vašim zahtjevima.

Saznajte više