Zimski popust na lasersku korekciju vida

Lone

Zar i ove sezone idete na skijanje s lećama? Nije li vam dosta te gnjavaže...

Produžili smo naš zimski popust i na siječanj - kako biste u zimskim radostima uživali bez naočala i leća! Ove godine - skijanje, sanjkanje i grudanje, bez dioptrije! Sve do 31. siječnja možete iskoristiti naš veliki zimski popust. 

Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.

  • Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
  • Zahvat traje tek desetak minuta
  • Već idući dan možete se vratiti većini svojih svakodnevnih aktivnosti

Ne morate  brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

Naručite se na pregled preko naše internetske stranice, a mi ćemo vam pokloniti kupon s 50% popusta za pregled. Pronađite ovdje svoj kupon i naručite se. 

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.500.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini smo na ovim područjima koji koriste i naprednu iDesign tehnologiju! Možete biti mirni, jer ovih ste blagdana u izvrsnim rukama!

Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja.