Vrhunska tehnologija

Optical Express koristi samo vodeću tehnologiju za korekciju vida. Trenutno se u Optical Expressu koristi IntraLase iFS 150 femtokenudni laser za izradu rožničnog poklopca i VISX Star S4 IR excimer laser za korekciju vida, što čini jedinu platformu za korekciju vida na kojoj i NASA odobrava korekciju vida za astronaute.

iDesign

Jedini u regiji koristimo iDesign tehnologiju.

iDesign

U Optical Expressu iLASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

IntraLase

Interlase


Prednosti IntraLase tehnologije

  • IntraLase postupak omogućuje još veće brzine zacjeljivanja i oporavka nego standardne metode stvaranja zaštitnog poklopca.
  • IntraLase može poboljšati preciznost i vizualne rezultate LASIK-a, bez obzira jeste li odabrali standardni ili Advanced (napredni) CustomVue postupak.
  • IntraLase omogućuje kirurgu da kroji rožnični poklopac prema svakom pojedinom pacijentu i svakom pojedinom oku.
  • IntraLase je od posebne koristi za pacijente sa strmom, ravnom ili tankom rožnicom, od kojih neki ne mogu biti podvrgnuti LASIK korekciji vida koja se izvodi pomoću standardnog mikrokeratoma.
  • Što se tiče medicinskih postupaka, laserska korekcija vida ima stopu komplikacija nižu od 1 %. Te se komplikacije dodatno smanjuju odabirom IntraLase preciznog laserskog postupka.

Što je VISX laser?

VISX excimer laser koji se primjenjuje u refrakcijskoj kirurgiji laser je s nježnom, hladnom zrakom koji remodelira rožnicu s prednje strane oka. VISX laserom uklanja se manje tkiva s rožnice po propisanoj dioptriji nego većinom lasera koje primjenjuju drugi pružatelji ovih usluga. Svaki puls lasera uklanja manje od 0,25 mikrona tkiva.

Interlase


1 mikron = 1 tisućinka milimetra. To je usporedivo s uklanjanjem

1/200 ljudske vlasi ili
1/39.000.000 inča
u 4 milijardinke sekunde.

(Prikazano gore – laserski rezovi na ljudskoj vlasi)

Kako bi se osigurali najviši standardi kvalitete vida, svi laseri Optical Expressa opremljeni su naprednom tehnologijom praćenja pokreta oka (eye tracking). 3-D uređaj za praćenje pokreta oka (eye tracker) funkcionira tako da vodi zraku dok se kreće preko rožnice, osiguravajući tako da laser tretira samo onaj dio rožnice koji treba remodelirati. 3-D uređaj za praćenje pokreta oka također osigurava da, ako se vaše oko pomakne, laserska zraka prati taj pokret, omogućujući tako siguran i precizan tretman neovisno o pokretima oka tijekom zahvata.

Kako se laserska korekcija vida i dalje razvija, Optical Express neprekidno opskrbljuje naše timove najboljim resursima i najnovijom tehnologijom, kako bismo ostali globalni vođe u ovoj grani djelatnosti.

Pogledajte cjenik laserske korekcije vida.

Postavite pitanje doktoru.

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja o laserskom skidanju dioptrije, na koja odgovaraju stručnjaci Optical Express dr. Dean Šarić i dr. Grgić.

Naručite se na pregled!