Super ljetni popust na sve metode laserske korekcije vida

iDesign

Ljeto u Optical Expressu – iskoristite do 35% popusta na lasersku korekciju vida i oslobodite se dioptrije! 

Hladnoća je iza nas, naši dani napokon su osunčani, a spremamo se i za godišnje odmore. Neki sanjare o plažama, neki o prirodi, treći o odmoru u planinama, ali bez obzira na to kamo ćemo se zaputiti – želimo doživjeti ljeto u svim njegovim bojama i ljepoti. Ukoliko vas dioptrija u tome sputava i neprestano ste opterećeni naočalama i lećama, Optical Express ovo ljeto poklanja čak do 35% popusta na lasersku korekciju vida.

Zahvat laserske korekcije vida traje tek desetak minuta i u potpunosti je bezbolan. Oporavak je vrlo kratak, tako da neće ni u kojem smislu pokvariti vaše planove za ljeto. Naprotiv, vaše ljeto će biti kvalitetnije, aktivnije, uzbudljivije i bit ćete u potpunosti neopterećeni. Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost. Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana a sam zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom. U Optical Expressu i LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Ljetni popust u Optical Express izvrsna je prilika za sve koji se bore s naočalama, dioptrijom i lećama, a ovdje pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja. 
Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina obratite nam se na broj telefona 01 5625 450.

Naručite se na pregled.
Pogledajte sve metode laserske korekcije vida.
Cjenik laserske korekcije vida.
Pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o laserskoj korekciji vida.


Iskoristite ovaj kupon za 50% popusta na pregled za lasersku korekciju vida. Sve što trebate napraviti je - sačuvati ovaj kupon na svom telefonu i pokazati nam ga. Možete ga i isprintati te donijeti sa sobom. 

iDesign