Što sve morate znati o laserskoj korekciji vida

Image and video hosting by TinyPic

Što je laserska korekcija vida?

Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigira kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Istim zahvatom mogu se korigirati i greške višeg reda, međutim za takve korekcije potrebni su laseri zadnje generacije. Laserima koje NASA odobrava za korekciju vida astronautima (IntraLase + CustomVue tehnologija) na ovim područjima raspolaže samo Optical Express, te uspješno korigira kako dioptriju, astigmatizam tako npr. i razlivene slike, haloe, smetnje pri noćnoj vožnji itd. Kod većih dioptrija moguć je povrat dioptrije, do nekih 1posto dioptrije. To se rješava dokorekcijom, naravno besplatno, jer se smatra dijelom čitavog zahvata, a pacijent je uvijek unaprijed upoznat s takvom mogućnošću. Zahvat je potpuno bezbolan i traje oko 20ak minuta.

Što je iDesign tehnologija?

Optical Express sada je otišao i korak dalje i nedavno predstavio iDesign tehnologiju, jedinu takvu, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji. Kako bismo našim pacijentima predstavili iDesign tehnologiju, Optical Express u promotivnom razdoblju svim pacijentima poklanja popust u iznosu od 2.000 kn po oku, sve do 31. ožujka, a svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 01 5625 450. Kao i otisak prsta i oči su jedinstvene. Sada, zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka. iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Jednostavno rečeno, korištenjem ove tehnologije možemo, ne samo korigirati
vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije.
Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Optical Express je br. 1 u Europi za lasersku korekciju vida

Statistike nesumnjivo pokazuju kako je Optical Express "broj jedan" u Europi za lasersku korekciju vida a da se zahvati ni u čemu ne razlikuju u, primjerice, Londonu i Zagrebu potvrdio je i dr. Steve Schallhorn, predsjednik IMAB-a i medicinski direktor grupe: „U svijetu imamo više od 200 klinika i konzultacijskih centara. Klinika u Zagrebu ni po čemu ne zaostaje od klinika u ostatku Europe. Dapače, apsolutno jednaku kvalitetu usluge pacijent će dobiti u Londonu i u Zagrebu.“ - ističe dr. Schallhorn ne krijući zadovoljstvo postignućima kirurga zagrebačke klinike.
Dr. Steve Schallhorn međunarodno je priznat kao jedan od najuglednijih refrakcijskih kirurga na svijetu. U svom bogatom životopisu rado ističe kako je bio pilot u američkoj vojsci te da su neke "epizode" iz njegove karijere poslužile kao predložak za snimanje filmske uspješnice "Top Guna" budući da je obavljao i posao TOP GUN instruktora.
Među našim pacijentima do sada su se našla i mnoga imena javnih osoba, koji redom potvrđuju kako je riječ o kratkom i bezbolnom zahvatu koji im je promijenio život. Među njima su Goran Ivanišević, košarkaški trener Neven Spahija, televizijska novinarka i urednica Mirna Zidarić, rukometni reprezentativac Jakov Gojun, manekenka Iva Jerković, olimpijka Ivana Brkljačić i mnogi drugi.

Naručite se na pregled! 

Saznajte više o laserskoj korekciji vida, na pitanja odgovaraju stručnjaci Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić.

Metode laserske korekcije vida.

Pogledajte cjenik laserske korekcije vida.

Postavite pitanje doktoru.