Što je laserska korekcija vida?

iDesign

Laserska korekcija vida (lasersko skidanje dioptrije) postupak je kojim se poboljšava vaš vid te vas oslobađa dioptrijskih naočala i/ili kontaktnih leća. Naši pacijenti sami svjedoče o poboljšanju kvalitete života nakon obavljenog zahvata i žale što već prije nisu odlučili to učiniti. U svijetu je dosad obavljeno više od 40 milijuna laserskih korekcija vida, zahvaljujući kojima se život pacijenata promijenio nabolje.

Obitelj

Mnogi nam roditelji govore o aktivnom životu koji provode sa svojom djecom i zbog kojega postoji veća mogućnost da tijekom igre razbiju naočale ili izgube kontaktnu leću. Novopečeni roditelji objašnjavaju nam kako su sada mirni znajući da, moraju li usred noći požuriti k djetetu koje se rasplakalo, više ne moraju tražiti niti stavljati naočale.

Većina roditelja koja se podvrgnula laserskoj korekciji vida doživjela je to i kao poboljšanje kvalitete svojega obiteljskog života jer sada mogu opuštenije uživati u igri sa svojom djecom.

Odmor

Naši nam pacijenti govore kako im je prije laserske korekcije vida briga o naočalama ili lećama, prilikom odlaska na odmor predstavljala opterećenje, osobito ako su putovali u inozemstvo. Ne samo da su se brinuli o tome hoće li zaboraviti ponijeti naočale, kontaktne leće ili sunčane naočale s dioptrijom nego, i hoće li im u oči ući pijesak ili krema za sunčanje i nadražiti oči.

Laserska korekcija vida omogućava vam da nosite sunčane naočale koje ste uvijek željeli i da budete spontaniji − da možete zaroniti u more ne brinući se o tome hoćete li izgubiti kontaktne leće ili da jednostavno možete otići na uzbudljiv odmor bez dodatnog opterećenja brigom o svakodnevnom nošenju i mijenjanju kontaktnih leća ili naočala.

Rad

Budući da sve više tvrtki u svoje poslovne prostore postavlja klimatizacijske uređaje, mnogi nam se ljudi koji nose kontaktne leće žale da im se leće suše, napose oni koji cijeloga dana sjede ispred računalnih zaslona.

Laserska korekcija vida uklanja taj problem i rješava vas poteškoća s naočalama ili kontaktnim lećama na poslu.

Sport

One koji su se opredijelili za aktivni način života, laserska korekcija vida oslobađa gnjavaže s nošenjem naočala i kontaktnih leća. Naši su nam pacijenti rekli da sada uživaju ne brinući se hoće li izgubiti kontaktnu leću u bazenu ili za vrijeme kontaktnih sportova.

Naši pacijenti koji se bave biciklizmom ili su strastveni trkači rekli su nam kako im laserska korekcija vida znači veliku promjenu u načinu života. U Optical Expressu lasersku korekciju vida obavili su i mnogi poznati sportaši i bili oduševljeni njezinim ishodom.

Svakodnevni život

Laserska korekcija vida pozitivno je iskustvo koje mijenja život i koje može poboljšati mnoge aspekte svakodnevnog života. Popis je beskrajan. Zamislite, na primjer, da ujutro možete otvoriti oči i pogledati budilicu, a da prije toga ne morate tapkati u potrazi za svojim naočalama.

Nekima od naših pacijenata koji su prije nosili naočale laserska je korekcija vida pomogla i da poboljšaju svoje vozačke sposobnosti jer im je sada i periferni vid bolji.