Skini dioptriju i uživaj u proljeću u Parizu

Lone

Skinite dioptriju tijekom mjeseca ljubavi i otputujte u Pariz s voljenom osobom!

Za Novu Godinu smo vodili pacijenticu u London, sada vam nudimo mogućnost osvajanja putovanja u Pariz, jer želimo da doživite najljepše gradove novim pogledom i podijelite s nama vaša iskustva s putovanja.

Svi oni koji obave zahvat laserske korekcije vida u poliklinici Optical Express do 28.02. 2018. mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti put u Pariz za dvoje. Uz to, tijekom cijele veljače pregled za lasersku korekciju vida iznosi samo 150 kn. Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja. 

Pravila nagradne igre

Prijavite se na pregled, kontaktirat će vas ljubazno osoblje iz Optical Expressa te odgovoriti na sva vaša pitanja.

Što morate znati o laserskoj korekciji vida?

1. Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigira kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam.

2. Laserska korekcija vida je bezbolna.

3. Laserska korekcija vida traje samo desetak minuta.

4. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.

5. Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće obavlja dvjema metodama - PRK ili LASIK.

U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time se dobiva precizniji postupak i u konačnici bolja kvalitetu vida.

Optical Express je vodeća  europska grupacija za lasersku korekciju vida  s više od 2.500.000 milijuna zahvata.  Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.

Zagrebačka poliklinika jedina na  ovim područjima raspolaže vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO za svoje astronaute i pilote. iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.

Saznajte sve što ste ikad željeli znati o rješavanju problema s dioptrijom i pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja o laserskom skidanju dioptrije. Na pitanja odgovaraju stručnjaci Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić.