Ove godine, skijanje bez dioptrije!

Ove godine, skijanje bez dioptrije! 

Image and video hosting by TinyPic

Dodatni popust na Advanced CustomVue metode - SAMO od 17.1. do 31.1.2017.

Do 31.1. poklanjamo vam dodatnih 1.000 kn popusta po oku (na trenutni Zimski popust), na sve Advanced Custom Vue metode! Ovaj posebni popust traje samo dva tjedna, zato požurite i rezervirajte svoj termin na 01 5625 450!
Uštedite 4.000 kn na zahvatu, pogledajte sve
cijene i mogućnosti plaćanja.

Što su Advanced CustomVue Wavefront metode? 

Wavefront (vođena valnom frontom) laserska korekcija vida napredan je oblik excimer laserske tehnologije.

Prije najnovijih napredaka u laserskoj tehnologiji kirurzi su izvodili LASIK i LASEK postupke pomoću standardnih mjera i tako ispravljali vid, postižući izvrsne rezultate. Danas se novom Wavefront tehnologijom mogu izmjeriti i ispraviti jedinstvene greške vida svakog pojedinca, što mu najčešće pruža mogućnost da ostvari bolji vid nego što je to moguće s naočalama ili kontaktnim lećama. Tehnologija je bila izvorno namijenjena upotrebi u visokoenergetskim teleskopima radi smanjivanja iskrivljenja kod promatranja udaljenih ciljeva u svemiru. Sada kirurzi mogu otkriti, izmjeriti i ispraviti greške na očima pojedinca 25 puta preciznije nego pomoću konvencionalnih metoda koje se primjenjuju kod naočala i kontaktnih leća.

 

Ukoliko se već pakirate za odlazak na skijanje, sreću vam sigurno malo kvari pakiranje leća, tekućine za leće, dioptrijske naočale, naočale za čitanje. Ne smijete zaboraviti ni sunčane naočale s dioptrijskim staklima. Kada ste kupovali naočale za skijanje, jeste li imali na umu i dioptrijske koje morate staviti ispod? Magljenje naočala pri ulasku s hladnoće na toplo, nećemo ni spominjati, kao ni traženje leća po stazi...  

Sve ovo nabrojano zvuči kao ogromna gnjavaža, stvari koje nas na putu čine napetima i nervoznima, jer svi znamo da ukoliko zaboravimo ili izgubimo dioptrijske naočale ili leće na putu – to nam može uništiti cijelo putovanje. 

Istina je da vam zapravo ništa od ovoga ne trebate – laserskom korekcijom vida u Optical Expressu možete gnjavažu s dioptrijom riješiti za petnaestak minuta. I nemojte misliti da ćete zbog toga morati mijenjati svoje planove – možete spremno ići na skijanje ili na putovanje, i to bez opterećenja. 

Kako bismo vam dodatno olakšali odluku, produžili smo popust do 31.1.2017. godine! Rezervirajte svoj termin na 01 5625 450 i iskoristite popust na sve metode laserske korekcije vida. Svima koji obave zahvat laserske korekcije vida do 31.1.2017. godine poklanjamo popust u iznosu od 1.000 kuna po oku na sve metode laserske korekcije vida te vraćamo i iznos uplaćen za pregled. Uštedite preko 2.000 kn na zahvatu, a platiti ga možete i na do 60 rata. Mjesečno ćete tako potrošiti manje nego što sada trošite na leće, tekućinu, kapi i dioptrijska stakla.

Saznajte više: 
Cijene i mogućnosti plaćanja 
Metode laserske korekcije vida
iDesign tehnologija
Odgovori na najčešće postavljana pitanja o laserskoj korekciji vida