Naše obećanje

iDesign

Prije nego što se podvrgnu laserskoj korekciji vida, mnogi pacijenti ne mogu ni zamisliti da bi svoje svakodnevne poslove mogli obavljati bez naočala ili kontaktnih leća. Na primjer, probuditi se ujutro i na budilici vidjeti koliko je sati, prepoznati prijatelja na cesti ili otići na plivanje bez kontaktnih leća – popisu nema kraja. Naši su pacijenti od svoje najranije dobi ovisili o naočalama i kontaktnim lećama. Ta je ovisnost oblikovala njihove živote, njihova sjećanja i način na koji su doživljavali sami sebe. Zahvaljujući laserskoj korekciji vida, sada uživaju u slobodi gledanja. Uobičajena izjava koju čujemo od pacijenata nakon obavljenog postupka je kako ne mogu vjerovati da se na lasersku korekciju vida nisu odlučili već prije. Laserska korekcija vida traje samo deset minuta, a može imati golem utjecaj na vaš život.

Mi vam obećavamo da ćemo poštovati i voditi brigu o svim vašim potrebama u svezi s laserskom korekcijom vida, od prijeoperacijske do poslijeoperacijske skrbi.

Konzultacije prije laserske korekcije vida

Jedan od naših vrhunskih liječnika obavit će detaljan pregled da procijeni i potvrdi vašu prikladnost za sam zahvat.

Potpuno kvalificirani, iskusni očni kirurzi

Jedan od razloga zbog kojih se ljudi odlučuju na kirurški zahvat u Optical Expressu jesu vrlo vješti, iskusni i svome pozivu odani kirurzi. Svi naši oftalmolozi specijalisti su u području refrakcijske kirurgije i zajedno su (na razini cijele grupe) obavili više od 2.000.000 zahvata. Nadalje, svake ih godine provjerava Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (International Medical Advisory Board, IMAB) u čijem je članstvu nekoliko vodećih svjetskih kirurga – stručnjaka za refraktivnu kirurgiju, među njima i Steve Schallhorn, bivši ravnatelj Oftalmologije Američke mornarice.

Ulaganja u tehnologiju za lasersku korekciju vida

Više od milijun funti uloženo u tehnologiju u svakoj klinici osigurava našim pacijentima ponajbolje uvjete u svijetu laserske korekcije vida. Glede opreme i iskustva zauzimamo čvrstu vodeću poziciju u svijetu.

Neograničena skrb nakon laserske korekcije vida

Iznimno je važno nakon obavljenog zahvata pratiti ishod obavljenog zahvata dolaskom na redovite kontrole..

Mogućnosti plaćanja laserske korekcije vida

Optical Express omogućava plaćanje troškova laserske korekcije vida na rate, kako biste si lakše mogli priuštiti taj zahvat, čime uklanjamo i zadnju zapreku između vas i savršenog vida.


Pogledajte cjenik laserske korekcije vida.

Postavite pitanje doktoru.

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja o laserskom skidanju dioptrije, na koja odgovaraju stručnjaci Optical Express dr. Dean Šarić i dr. Grgić.

Naručite se na pregled!