Korekcija očnih kapaka (blefaroplastika)

iDesign

Izgledajte živahno i blistavo! Korekcija očnih kapaka, poznata kao blefaroplastika, može pomoći da vam se vrati energičan i mladenački izgled.

Starenjem se mogu formirati nabori zbog viška kože ispod i oko očiju, zbog čega osoba izgleda starija nego što jest. To se događa jer koža s vremenom prirodno slabi, gubeći zbog toga elastičnost i čvrstinu. Gornji očni kapci počinju se opuštati, katkad toliko da ometaju vid. Vrećice ispod očiju i obješena koža obično se pogoršavaju s godinama, dajući vam umoran izgled, što može smanjiti vaše samopouzdanje i samopoštovanje.

Korekcija očnih kapaka (blefaroplastika) rješava vašu potrebu da ispravite obješene i vrećaste očne kapke. Taj estetski kirurški zahvat uklanja vrećice ispod očiju i smanjuje nabore zbog viška kože oko očiju. Zahvat se može izvesti na gornjim i donjim očnim kapcima, odvojeno ili istodobno. Nakon zahvata izgledat ćete odmornije i mladolikije. Vaše oči i cijelo lice dobit će budniji i življi izgled.

Je li blefaroplastika pravi postupak za vas?

O prikladnosti za blefaroplastiku možete razgovarati sa svojim kirurgom na konzultacijama. Međutim, iskustvo nam je pokazalo da blefaroplastika daje najbolje rezultate kod pacijenata:

  • u čijoj se obitelji pojavljuju opušteni, vrećasti očni kapci
  • koji zbog obješenih očnih kapaka izgledaju stariji nego što zaista jesu
  • kod kojih se koža oko očiju objesila
  • čije oči izgledaju kao da su 'pod kukuljicom'
  • kod kojih su nastupile vidljive promjene očiju i očnih kapaka povezane s bolešću štitnjače.


 

Konzultacije o blefaroplastici

Besplatnu konzultaciju nećete obaviti s prodajnim osobljem nego s nekim od članova našeg kvalificiranog medicinskog osoblja koji će vam objasniti cijeli postupak blefaroplastike te s vama razgovarati o vašim očekivanjima i o ishodu koji ćete ostvariti. Taj isti član medicinskog osoblja pratit će vas tijekom svakog koraka u cijelom postupku. On će vam ugovoriti termin kod kirurga prije postupka blefaroplastike, a kirurg će vam objasniti koja je opcija najbolja za ono što vi trebate i što možete očekivati od svog izgleda nakon postupka.

Postupak blefaroplastike

Blefaroplastika se može izvesti u jednom danu. Postupak se izvodi uz lokalnu anesteziju, tako da se umrtvi područje oko očiju, a vi ste budni za vrijeme zahvata.