Biti vrhunski sportaš podrazumijeva vrhunsku fizičku spremu. Sve je bitno i svaki detalj je važan jer upravo on može odlučiti o konačnom rezultatu. Snaga, brzina i preciznost odredit će put svakog sportaša. Za snagu i brzinu pobrinut će se svakodnevni treninzi, disciplina i upornost. A za preciznost je bitan i dobar vid.

Upravo zbog toga mnogi se sportaši danas odlučuju na lasersku korekciju vida kako bi popravili svoj vid, poboljšali kvalitetu života i postizali bolje rezultate.

Jedan od njih je Jakov Gojun, hrvatski rukometni reprezentativac . Jakov je svoj vid prepustio u ruke stručnjaka Optical Express centra u Zagrebu: " Dugo sam razmišljao da li uopće napraviti zahvat. Mlad sam, moja je karijera u usponu, i iskreno bojao sam se. S druge strane želio sam vidjeti dobro. Raspitivao sam se, obilazio liječnike, dok na kraju nisam razgovarao s kolegama sportašima koji su zahvat obavili u Optical Expressu i kojima je zahvat promijenio život. Nakon obavljenog pregleda ondje, odmah sam zakazao termin. Trenirao sam već par dana nakon zahvata, išao na pripreme i sve je super. Razlog zašto sam odabrao Optical Express je vrlo jednostavan – tehnologija, iskustvo kirurga te naravno preporuke kolega kojima je sport život."