Najbolje je upravo postalo još bolje


LASIK iDesign
PRK iDesign
IntraLase iDesign

Saznajte više o iDesign tehnologiji:

Uvijek prvi u novim tehnologijama Optical Express ponovno pokazuje zašto je broj 1 u Europi u laserskoj korekciji vida - Optical Express uvijek raspolaže vodećom tehnologijom u regiji!

Uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije 2009. godine na hrvatsko tržiste, Optical Express postavlja visoke standarde u laserskoj korekciji vida. Sada Optical Express ide i dalje uz iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po vašoj mjeri!

iDesign


Kao i otisak prsta i vaše su oči jedinstvene - svako oko ima svoje posebne karakteristike. U Optical Expressu iLASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka. iDesign mjeri vašu dioptriju na 1.200 točaka na vašoj rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija.

 

iDesign

Da pojasnimo - za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih tocaka na roznici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije. Ta 3-D slika je izuzetno precizan 3D reljef vašeg vida, koji detaljno obrađuje i najsitniju karatkteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan za samo vaše oko. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vaš vid.

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

iDesign metode laserske korekcije vida:

Pogledajte cjenik laserske korekcije vida.

Postavite pitanje doktoru.

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja o laserskom skidanju dioptrije, na koja odgovaraju stručnjaci Optical Express dr. Dean Šarić i dr. Grgić.

Ukoliko imate dodatnih pitanja i želite porazgovarati s nama, slobodno ostavite svoje podatke te ćemo vas nazvati i odgovoriti na sva vaša pitanja.